• Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

    Despre noi

    SHMILY CRAFT este un vis devenit realitate. A pornit de la o pasiune ce treptat a luat amploare. Ne propunem sa oferim clientilor nostri produse cat mai speciale, gata de a fi oferite celor dragi. Gama noastra de produse inglobeaza cadouri pentru copii, in special carti si planse educative senzoriale si cadouri pentru adulti, indiferent de ocazie.


    Veti gasi in ofertele noastre multe materiale educative pentru cei mici, materiale ce le vor stimula imaginatia si le vor incuraja creativitatea si independenta. O parte din produsele noastre pot fi folosite si in cadrul terapiilor de integrare senzoriala, precum si in alte tipuri de terapii ce utilizeaza materiale senzoriale. Copiii trebuie supravegheati in timpul jocului!

    De asemenea, veti descoperi in gama de produse multe variante de cadouri pentru cei mari, in special articole din lemn si fetru taiat si gravat.


    Toate produsele noastre sunt facute cu drag in atelierul nostru, iar motto-ul SHMILY CRAFT este simplu: See How Much I Love You (vezi cat de mult te iubesc). Ne propunem ca fiecare produs pe care il concepem sa poata transmite acest mesaj celor care vor fi destinatarii finali.