• Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

  Politica de retur

  POLITICA DE RETUR

  Conform legislatiei in vigoare, cumparatorul persoana fizica are dreptul de a returna produsele cumparate de pe site-ul www.shmilycraft.ro in termen de 14 zile de la data achizitionarii.
  In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat, in termen de 14 zile lucratoare, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul, fara mentionarea unui motiv si fara suportarea unor cheltuieli suplimentare. In sarcina dvs. revine doar suportarea costurilor de transport. PASI NECESARI:


  1.Completati formularul de retur in termenul de 14 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului, dar nu mai tarziu de 48h in cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie, deteriorari sau accesorii lipsa. Veti fi contactat pentru solicitarea de informatii suplimentare ce vizeaza expedierea produsului pentru retur.


  2.Produsul ce trebuie returnat nu poate avea urme de utilizare, trebuie sa fie intact, returnat in ambalajul original, impreuna cu orice eticheta si cu toate accesoriile sale, impreuna cu documentele insotitoare trimise de SHMILY CRAFT.3. Pachetul returnat trebuie sa contina numarul comenzii dvs., numele si adresa completa.


  4.Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs., iar returnarea contravalorii produsului va opera in termen de 30 zile de la data returului prin transfer bancar sau curierat rapid.
  *La retur se inapoiaza suma platita de catre client, mai putin 15 lei, pretul transportului initial al produsului.


  Aceste conditii se regasesc si in Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative