• Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

  Produse noi

  Calendarul naturii

  Calendarul naturii

  190 Ron

  Calendarul este potrivit pentru asimilarea unui număr mai ridicat de cunostinte ce vizeaza zilele, lunile, anii, anotimpurile si vremea. Cei mici au la dispozitie 53 elemente detas..

  Carte casuta Carte casuta

  Carte casuta

  200 Ron

  Cartea casuta ii permite copilului sa exerseze activitatile zilnice. Cartea este formata din 7  pagini, cu peste 30 de elemente detasabile. Formatul este 195x210mm. Carti..

  Carte senzoriala Ciuperca Carte senzoriala Ciuperca

  Carte senzoriala Ciuperca

  315 Ron

  Cartea Ciuperca este formata din 9 pagini pline de culoare, pagini ce insumeaza 48 de elemente detasabile structurate in mai multe activitati educative. Cei mici pot invata anotimp..

  Carte senzoriala leu Carte senzoriala leu

  Carte senzoriala leu

  245 Ron

  Cartea leu are 7 pagini care cuprind activitati cu numere, fructe, legume si animale finger puppets. In plus, cel mic poate exersa asocierea culorilor si isi poate dezvolta motrici..

  Carte senzoriala masina Carte senzoriala masina

  Carte senzoriala masina

  275 Ron

  Cartea masina contine activitati ce includ alfabetul (si formarea cuvintelor), numerele, puzzle si asociere forma si culori. De asemenea, o pagina este rezervata unui joc de memori..

  Carte senzoriala urs panda Carte senzoriala urs panda

  Carte senzoriala urs panda

  270 Ron

  Cartea contine 9 activitati senzoriale educative. Copilul poate asimila cunostinte despre anotimpuri, numere, forme geometrice, poate asocia culori, se poate distra cu animalele fi..

  Cartea SHMILY Cartea SHMILY

  Cartea SHMILY

  120 Ron

  Cartea SHMILY contine 5 pagini educative ce contin activitati cu fructe, culori, animale finger puppets si forme geometrice. Cartea are 22 elemente detasabile. Cartile senzori..

  Cutie cu brosa trandafir Cutie cu brosa trandafir

  Cutie cu brosa trandafir

  35 Ron

  Cutia cu brosa este disponibila in mai multe variante, cu diferite texte gravate pe exterior. Va rugam sa mentionati in comanda dvs. versiunea dorita pentru cutia de lemn!! Cu..

  Felicitare 3D Brad Peace, Joy, Love

  Felicitare 3D Brad Peace, Joy, Love

  40 Ron

  Bradul din imagine poate fi asamblat din elementele detasabile ale felicitarii. Dimensiunile felicitarii sunt de 248x212 mm. Materialul folosit este lemnul de plop d..

  Afiaare 1 - 9 din 26 (3 pagini)