• Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

  Termeni si conditii

  1. Reguli generale

  Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace a produselor de pe site-ul www.shmilycraft.ro implica automat si acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
  Acest site este detinut si administrat de catre compania SC SHMILY CRAFT SRL, denumita în continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica ce comanda sau achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.shmilycraft.ro, va fi denumita Client.

   

  Atat furnizorul, cat si clientul se vor supune reglementarilor in vigoare din urmatoarele acte normative:

  OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor;

  OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;

  Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;

  Legea 365/2002 privind comertul electronic.

  Lege nr. 449/2003, actualizata la 27/12/2008 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.

  OG 9/2016


  2. Drepturi de autor

  Domeniul www.shmilycraft.ro este detinut de catre societatea SC SHMILY CRAFT SRL. Utilizarea fara drept a domeniului, a numelui, a logo-ului/ a altor sigle sau embleme este interzisa si se pedepseste conform normelor in vigoare.


  3. Continut site

  Toate informatiile, imaginile, textele, datele, simbolurile grafice, etc. regasite in acest site sunt proprietatea exclusiva a SC SHMILY CRAFT SRL. Firma SC SHMILY CRAFT SRL isi rezerva dreptul de a opera (modifica/actualiza) continutul acestui site fara a anunta in prealabil. Inregul continut este aparat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fara drept, a oricaror elemente din continut este pasibil de pedeapsa în conformitate cu legile în vigoare. Elemente ce tin de conținutul acestui site pot fi folosite/preluate sau copiate exclusiv cu acordul scris al furnizorului. 

   

  4. Limitare responsabilitate

  Toate datele continute de site-ul www.shmilycraft.ro sunt cu titlu informativ. Produsele pot avea caracteristici diferite fara o anuntare prealabila. Firma SC SHMILY CRAFT SRL isi propune ca toate produsele sa fie in concordanta cu descrierile acestora. In cazul exceptional in care unele caracteristici ale produselor au fost listate gresit, furmizorul isi rezerva dreptul de a contacta clientul inainte de livrarea produselor si de a-l anunta cu privire laa eroarea descoperita. Valoarea obligatiilor furnizorului fata de client in cazul enuntat mai sus sau in cazul livrarii unor produse neconforme nu poate depasi suma incasata de furnizor de la client cu ocazia comenzii respective.
  Furnizorul nu este raspunzator pentru scopul achizitionarii produselor de pe site si nici pentru utilizarea lor neconforma. Clentul suporta intreaga responsabilitate a utilizarii produselor achizitionate.


  5. Definire notiuni utilizate

  Furnizor = societatea civila SC SHMILY CRAFT SRL, cu sediul social in Cluj Napoca, jud. Cluj, str. Bucuresti, nr. 51, sc.1, ap. 18, CUI 41141872

  Client = persoana fizica sau juridica ce comanda si achizitioneaza produse de pe site-ul www.shmilycraft.ro 

  Produse = bunurile comercializate prin intermediul platformei oferite de www.shmilycraft.ro 


  6. Confidentialitate

  Potrivit reglementarilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.shmilycraft.ro are obligatia de a folosi datele personale furnizate de client exclusiv in scopurile declarate, fara a aduce atingere drepturilor clientului. Datele vor fi administrate in conditii de siguranta si vor fi folosite doar pentru onorarea comenzilor, pentru serviciile de marketing (reclama) si pentru efectuarea de diferite statistici interne ce vizeaza dezvoltarea produselor vizate. Datele colectate pentru onorarea comenzilor pot fi partial furnizate companiilor ce se ocupa cu livrarea produselor, insa cu aceasta exceptie, datele personale nu vor fi furnizate sau vandute niciunei terte parti. 

  SC SHMILY CRAFT SRL va solicita furnizarea unor informatii precum nume si prenume, adresa complete, numar de telefon, e’mail, etc. Aceste informatii pot fi oferite exclusiv in mod voluntar de catre client, insa refuzul acestuia blocheaza posibilitatea de a plasa o comanda pe site.

  Legea 677/2001 prevede dreptul clientului de interventie asupra datelor furnizate. Exista si dreptul de a solicita stergerea datelor personale, drept ce poate fi exercitat printr-o solicitare scrisa, semnata si datata la adresa sediului firmei SC SHMILY CRAFT SRL. 

  www.shmilycraft.ro nu este responsabil pentru pierderile de informatii survenite datorita unor erori neintentionate ale serverului ce gazduieste site-ul si nu poate raspunde pentru actiunile unor terte persoane.


  7. Preturi

  Pretul produselor reprezinta contravaloarea acestora la care se adauga cheltuielile de transport, rezultand suma finala. Plata poate fi efectuata in sistem ramburs la livrarea produselor, online prin card bancar sau prin virament bancar in contul firmei  SC SHMILY CRAFT SRL.

  Promotiile si ofertele vor fi afisate pe site la sectiunea speciala si vor fi onorate in limita stocului disponibil.


  8. Comanda

  Prin finalizarea comenzii, clientul confirma veridicitatea datelor furnizate si isi da acceptul de a fi contactat de catre furnizor in cazul in care este necesar. Clientul poate anula comanda fara niciun const suplimentar exclusiv inainte de predarea produselor la curier, ulterior fiind tinut sa suporte costurile de transport si indeplinind obligatiile mentionate in politica de retur. In cazul anumitor erori, furnizorul isi rezerva dreptul de a anula comanda inainte de expirarea timpului de livrare, clientul fiind informat in acest sens si informat cu privire la motivele anularii. 


  9. Livrare produse

   Produsele comandate vor fi livrate in termen de 1-3 zile lucratoare, in limita stocurilor disponibile. In cazul in care exista erori de stoc intre cel real si varianta actualizata de pe site, clientul va fi contactat prin email sau telefonic pentru remedierea acestora. Cheltuielile pentru livrare sunt suportate de client pentru comenzile ce nu depasesc suma de 400 lei. Pentru comenzile mai mari, transportul este suportat de furnizor, cu exceptia kilometrilor suplimentari acolo unde zona de livrare se afla in afara ariei de acoperire a firmei de curierat. Produsele sunt livrate doar prin intermediul serviciului de curierat rapid.


  10. Garantie produse

  Garantia de conformitate reprezinta obligatia furnizorului de a adduce produsul la conformitate fara solicitarea unor costuri suplimentare (repararea produsului, schimbarea acestuia sau restituirea pretului, in cazul in care produsul nu a fost conform). Repararea sau schimbarea produselor se va face intr-un termen stabilit in scris de catre parti, nu mai mare de 15 zile calendaristice de la data la care problema a fost adusa la cunostinta furnizorului. Produsul poate fi trimis in garantie exclusiv pentru probleme de ordin tehnic, nu si pentru deteriorarea acestuia datorata manevrarii necorespunzatoare. Valoarea maxima a obligatiilor furnizorului fata de client nu poate excede cuantumul dat de catre client reprezentand contravaloarea produsului.


  11. Politica de retur

  Conform prevederilor legale, dreptul de retur este aplicabil exclusiv persoanelor fizice. “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“

  Produsul trimis spre retur trebuie sa fie in starea initiala, nefolosit, in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele sau accesoriile ce l-au insotit la livrare. Cheltuielile de transport cad in sarcina clientului, iar returnarea banilor se va face prin transfer bancar. Produsul returnat NU se trimite in sistem ramburs. Costurile de retur se calculeaza in functie de numar kg si dimensiuni, conform serviciului de curierat rapid. 

  NU se accepta pentru retur produsele realizate la comanda speciala care nu isi au echivalent in oferta generala de pe site si nici produsele folosite sau alterate in orice mod.

  Contravaloarea produselor nu va fi inapoiata inainte de receptia de catre furnizor a produselor returnate, ci in termen de maxim 30 zile de la aceasta data.
  Atentie! Nu expediati produsul pentru retur inainte de a avea consimtamantul din partea furnizorului.


  12. Litigii

  Orice eventual litigiu se rezolva pe cale amiabila intre furnizor si client. Pentru acest lucru, sunati la numatul de contact in intervalul orelor de lucru. In cazul imposibilitatii concilierii pe cale amiabila, competenta solutionarii litigiului apartine instantelor de judecata din Romania, mai exact a celor de pe raza municipiului Cluj Napoca. 

   

  Achizitionarea si comandarea produselor de pe acest site implica acceptul dvs cu privire la termenii si conditiile de mai sus. In cazul in care nu acceptati acesti termeni, va rugam sa parasiti site-ul.